X

hr

en

* Klikom na fotografiju će se otvorit galerija u većoj rezoluciji!

Lourdes – Fatima – Santiago de Compostela

Destinacija: Europa

Ponuda: Lourdes - Fatima - Santiago de Compostela

Cijena: Na upit

* Klikom na fotografiju će se otvorit galerija u većoj rezoluciji!

1. dan: Padova – Azurna obala 
Polazak autobusa s mjesta u dogovoru s grupom u 00:30 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju do Padove. Posjet svetištu Leopolda Mandića i bazilici svetog Antuna. Nastavljamo prema Azurnoj obali. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan: Azurna obala –  – Lourdes 
Zajutrak. Vožnja do st. Maximina. Razgled bazilike svete Marije Magdalene. Pobožnosti u svetištu. Nastavak putovanja. Po dolasku u Lourdes smještaj u hotel. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Zajednički pozdrav gospi pred spiljom Ukazanja. Noćenje.

3. dan: Lourdes 
Zajutrak. Sveta misa i razgledavanje svetišta. Križni put na brdu Kalvarija. Posjet Bernardičinoj rodnoj kući. Kupanje u svetoj vodi. Slobodno za pobožnosti. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Noćenje.

4. dan: Lourdes – Valladolid 
Zajutrak. Polazak za Španjolsku. Vožnja do Valladolida. Smještaj u hotel. Večera. Šetnja povijesnom jezgrom grada do katedrale. Noćenje.

5. dan: Valladolid – Salamanca – Fatima 
Nakon zajutarka polazak za Salamancu. Razgled grada koji se nalazi pod zaštitom Unesco-a i u kojem je osnovano prvo sveučilište u Španjolskoj: Plaza Mayor, stara i nova katedrala. Nastavljamo prema Fatimi. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

6. dan: Fatima 
Zajutrak. Obilazak kapele ukazanja i svetišta gospe Fatimske. Sveta misa. Križni put. Posjet rodnom mjestu vidjelaca Lucije, Jacinte i Francisca. Večera. Odlazak na večernju procesiju sa svijećama. Noćenje.

7. dan: Fatima – Santiago de Compostela 
Zajutrak. Polazak za Santiago de Compostela, poslije Jeruzalema i Rima, treće hodačasničko mjesto na svijetu. Posjet katedrali svetog Jakova. Sveta misa. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

8. dan: Santiago de Compostela – Burgos 
Nakon zajutarka polazak za Burgos, grad koji je osnovan u 9. stoljeću. Razgled gotičke katedrale. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

9. dan: Burgos – Zaragoza – Calella 
Zajutrak. Polazak za Zaragozu. Posjet svetištu Majke Božje. Nastavljamo prema Calelli. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

10. dan: Calella – Montserrat – Barcelona 
Zajutrak. Odlazak na Montserrat. Posjet najvećem katalonskom marijanskom svetištu u kojem se čuva kip čudotvorne crne Bogorodice. poslijepodne provodimo u Barceloni. Razgledat ćemo crkvu svete obitelji, gotičku četvrt s katedralom, prošetati Ramblom. ukrcaj na brod za Livorno. Smještaj u kabine. Polazak broda prema redu plovidbe.

11. dan: Livorno 
Plovidba brodom prema Italiji uz mogućnost korištenja sadržaja na brodu. Po dolasku u Livorno nastavak putovanja autobusom prema domovini. Noćna vožnja.

12. dan: Dolazak kući u jutarnjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu
1 noćenje na brodu u unutrašnjoj četverokrevetnoj kabini twc
smještaj u hotelima u dvokrevetnoj sobi na osnovi 9 polupansiona
duhovno vodstvo
turističkog pratitelja
osiguranje jamčevine
osiguranje od odgovornosti
organizaciju putovanja