X

hr

en

* Klikom na fotografiju će se otvorit galerija u većoj rezoluciji!

Otok Hvar

Destinacija: Otok Hvar

Ponuda: Stari grad-Paklinski otoci-Split

Cijena: Na upit

* Klikom na fotografiju će se otvorit galerija u većoj rezoluciji!

1. dan: Split – Stari Grad
Polazak autobusa ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja prema Dalmaciji. Dolazak u Split. Ukrcaj na trajekt za Stari Grad. Polazak trajekta prema redu plovidbe. Po dolasku u Stari Grad smještaj u hotelsko naselje. Večera. Noćenje.

2. dan: Stari Grad
Zajutrak. Obilazak Tvrdlja, renesansne utvrđene palače pjesnika Petra Hektorovića s ribnjakom i perivojem, župne crkve svetog Stjepana i dominikanskog samostana. Ručak. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Večera. Noćenje.

3. dan: Stari Grad – Hvar – Paklinski otoci  
Zajutrak. Odlazak u grad Hvar. Razgledavanje kulturnopovijesnih znamenitosti: tvrđava Fortica iz 16. stoljeća s koje se pruža predivan pogled na grad i obližnje otoke, katedrala svetog Stjepana, Hvarsko kazalište (samo pogled izvana, kazalište je zatvoreno za posjetitelje zbog renoviranja) – jedno od prvih komunalnih kazališta u Europi utemeljeno 1612. godine i podignuto nad arsenalom. Lunch-paket. Izlet brodom na Paklinske otoke. Povratak u Stari Grad. Večera. Noćenje.

4. dan: Stari Grad – Split 
Zajutrak. Ukrcaj na trajekt za Split. Polazak trajekta prema redu plovidbe. Po dolasku u Split razgledavanje grada: peristil, katedrala svetog Dujma, kip Grgura Ninskog, Narodni trg. Ručak. Nastavak putovanja. Dolazak ispred škole u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz turističkim autobusom i trajektom prema programu,
smještaj u hotelskom naselju u Starom Gradu u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama na osnovi 2 puna pansiona + 1 polupansiona,
1 ručak,
ulaznicu za Tvrdalj,
ulaznicu za tvrđavu Fortica,
osiguranje jamčevine,
osiguranje od odgovornosti,
organizaciju i vodstvo putovanja