Osiguranje

Organizator je dužan ponuditi putniku osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Kao zastupnici osiguravatelja dodatno Vam nudimo paket putnog osiguranja:

  • zdravstveno osiguranje
  • osiguranje od otkaza putovanja
  • osiguranje od posljedica nezgode
  • osiguranje prtljage

Molimo da uzmete u obzir da se polica od otkaza putovanja može izdati samo prilikom uplate rezervacije. Dodatne informacije molimo zatražite u agenciji.

Jamčevno osiguranje aranžmana, sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu PETROS je osigurao kod Euroherc osiguranje d.d. Zagreb, OIB 22694857747, Podružnica Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 (Polica osiguranja jamčevina za turistički paket aranžman broj: 804090588).

Osiguranje od odgovornosti organizatora za štetu koju prouuzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket-aranžman, sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, PETROS je osigurao kod  Euroherc osiguranje d.d. Zagreb, OIB 22694857747, Podružnica Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 (Polica osiguranja od odgovornosti organizatora za paket aranžman broj: 804159682)

Follow us