Školska putovanja

Rim – Lloret de Mar – Barcelona

Cijena na upit

Detalji ponude

1. dan: Rim

Polazak autobusa ispred škole. Vožnja do Rima. Razgledavanje u pratnji lokalnog vodiča uz upoznavanje bogate povijesti i baštine grada na sedam brežuljaka: bazilika svetog Ivana u Lateranu – rimska katedrala i „majka i glava svih crkava u Rimu i svijetu“, Kolosej, Konstantinov slavoluk, ostaci rimskih foruma, Kapitol s konjaničkom statuom cara Marka Aurelija, Oltar domovine s grobom neznanog junaka, isusovačka crkva u kojoj je pokopan Bartul Kašić, Panteon. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan: Rim – Vatikan – Civitavecchia

Nakon doručka odlazimo u Vatikan. Razgled bazilike svetog Petra te fakultativno posjet Vatikanskim muzejima u kojima uz bogate zbirke umjetnina možete vidjeti i Sikstinsku kapelu sa čuvenim Michelangelovim Posljednjim sudom. Šetnja do Anđeoske tvrđave, trga Navona, fontane di Trevi i Španjolskog trga. Slobodno vrijeme. Polazak za luku Civitavecchia. Ukrcaj na brod za Španjolsku. Smještaj u kabine. Polazak broda prema redu plovidbe. Večera na brodu. Noćenje.

3. dan: Barcelona – Lloret de Mar

Plovidba prema Španjolskoj uz mogućnost korištenja sadržaja na brodu (restoran, bar, bazen, mini-market, wellness centar, videoigrice, internet kutak). Dolazak u Barcelonu. Nastavak putovanja autobusom do Lloret de Mara. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan: Lloret de Mar – Barcelona

Doručak. Izlet u Barcelonu. Prvo ćemo razgledati crkvu Svete Obitelji koja se počela graditi 1883. godine prema projektu Antonija Gaudija, a zatim Katalonski trg, Ramblu i znamenitosti u Gotičkoj četvrti. Lunch-paket. Fakultativno obilazak parka Güell ili stadiona Camp Nou nogometnog kluba Barcelona. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Predlažemo zajednički odlazak na flamenco show. Noćenje.

5. dan: Lloret de Mar – Montserrat – Barcelona

Doručak. Slobodno prijepodne za odmor i kupanje. Ručak. Izlet u Montserrat. Posjet benediktinskom samostanu u kojemu se čuva kip Crne Bogorodice, zaštitnice Katalonije. Navečer uživajte u predstavi vode, svjetla i glazbe fontana u podnožju Montjuica. Na zahtjev grupe moguće je organizirati i posjet parku minijatura Španjolsko selo. Lunch-paket umjesto večere u hotelu. Povratak u Lloret de Mar oko ponoći. Noćenje.

6. dan: Lloret de Mar – Figueres – Azurna obala

Doručak. Fakultativno posjet Muzeju Salvadora Dalija u Figueresu u kojemu se čuva preko 1500 umjetnikovih djela. Nastavljamo prema Francuskoj. Lunch-paket. Smještaj u hotel u jednom od turističkih mjesta na Azurnoj obali. Večera. Noćenje.

7. dan: Azurna obala

Doručak. Odlazimo u Kneževinu Monako. Šetnja do palače obitelji Grimaldi i katedrale svetog Nikole u kojoj su pokopani princ Rainier i Grace Kelly, a zatim posjet mondenom Monte Carlu. Polazak za Hrvatsku. Dolazak kući u noćnim satima.

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • 1 noćenje na brodu u unutrašnjoj četverokrevetnoj kabini TWC
 • smještaj u hotelu 3* u Rimu u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama na osnovi 1 polupansiona
 • smještaj u hotelu 3* u Lloret de Maru u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama na osnovi 3 punih pansiona
 • smještaj u hotelu 2* na Azurnoj obali u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama na osnovi 1 polupansiona
 • večeru na brodu
 • najam slušalica u bazilici svetog Petra
 • stručno vodstvo lokalnog vodiča u Rimu
 • turističkog pratitelja
 • osiguranje jamčevine
 • osiguranje od odgovornosti
 • troškove organizacije putovanja

Rezervacija

Ukoliko imate pitanja ili želite izvršiti rezervaciju molimo Vas da pošaljete upit.

pošalji upit